Menu
Sepet

Her Siparişte İki Adet Tester HEDİYE! - 300 ₺ ve Üzeri Alışverişlerde Kargo ÜCRETSİZ!

Ayçiçeği Özü

Ayçiçeği özü

Helyanthus annuus

Açıklama

Ayçiçeği yağı, ayçiçeği tohumlarından elde edilir ve soluk sarı bir renge sahiptir.

Menşei

Kuzeyden Orta Amerika'ya

Dağıtım

Dünya çapında

Uygulama

Yağ, doymamış yağ asitleri bakımından zengindir. çok sayıda değerliözelliğinden dolayı, çok kullanılan bir kozmetik bileşenidir.

Etkileri

Ayçiçek yağı cildi pürüzsüz ve yumuşak tutar. Bir antioksidan olan ve cildin sağlıklıkalmasına yardımcı olan E vitamini bakımından oldukça zengindir.