Menu
Sepet

Her Siparişte İki Adet Tester HEDİYE! - 300 ₺ ve Üzeri Alışverişlerde Kargo ÜCRETSİZ!

Hint Yağı

Hint Yağı

Ricinus communis

Açıklama

Hint yağı, Hint yağı bitkisinin tohumlarından (Ricinus communis) eldeedilir. Kalın, renksiz veya soluk sarı renkli bir yağdır.

Etkileri

Kozmetiklerde hint yağı, cildin sıkılığını artırmak ve kırışıklıkları azaltmak içinkullanılır. Olumsuz çevresel etkilere karşı korur, kollajen üretimini uyarır ve yaralı dokuyutedavi etmek için idealdir. Daha yumuşak, pürüzsüz ve esnek hale getirir.