Menu
Sepet

Her Siparişte İki Adet Tester HEDİYE! - 300 ₺ ve Üzeri Alışverişlerde Kargo ÜCRETSİZ!

Kafur

Kafur

Cinnamomum camphora

Açıklama

Kafur, kafur ağacının uçucu yağlarında bulunan bir lipofilik maddedir. Kafur ağacıHimalayalara özgüdür, burada 1000 metreden daha yüksek bir rakımda bile büyür.

Uygulama

Kafur, Hildegard von Bingen tarafından ateşli hastalıklar, romatizma ve soğukalgınlığı tedavisinde kullanılan şifalı bir bitkidir. Bu güne kadar, kafur, çoğunlukla Asya'da,tıbbi amaçlar için yaygın olarak kullanıldı."

Etkileri

Kozmetiklerde, kafur, antiseptik, antienflamatuar, antibakteriyel ve antimikrobiyalbir bileşen olarak kullanılır.