Menu
Sepet

ÜCRETSİZ KARGO! SİPARİŞLERİNİZDE 2 ADET TESTER HEDİYE! 

Kojik Asit

Kojik Asit

Asyalı Aktif Madde

Açıklama

Kojik asit, sake (pirinç şarabı) yapımında kullanılan malt pirincinfermantasyonundan oluşan bir yan üründür. Kaynağı Japonya'dadır.

Uygulama

özellikle Asya'da, birçok kozmetik ürün içerisinde cilt aydınlatıcı etkisinedeniyle kojik asit kullanılmaktadır.

Etkileri

Kojik asit, melanin üretimini engellediği bilinen bir tirozinaz inhibitörüdür. Ekolarak, anti-enflamatuar ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Ayrıca daha pürüzsüz ve eşitbir cilt tonu sağlar.