Menu
Sepet

ÜCRETSİZ KARGO! SİPARİŞLERİNİZDE 2 ADET TESTER HEDİYE! 

Manolya Özü

Manolya özü

Manolya biondii

Açıklama

Bu değerli manolya özü, manolya ağacının (Magnolia biondii) çiçeklerinden,kabuğundan ve yapraklarından elde edilir.

Uygulama

Avrupa'da çoğunlukla egzotik bir süs bitkisi olarak kullanılırken, Geleneksel çinTıbbında bu mucize bitki 2000 yıldan uzun süredir, kaygı ve alerjik reaksiyonları hafifletmekiçin kullanılırdı.

Etkileri

Manolya özü kozmetikte çeşitli faydalara sahiptir. Güçlü anti-enflamatuar özelliğiile cilt tarafından çok iyi tolere edilir. Lipid sentezini teşvik eder ve hassas ciltler için ideal birkızarıklık yatıştırıcıdır.Bu aktif içerik, Sakinleştirici Kompleksimizin bir bileşenidir .