Dalton Marine Facial - Hangi Cilt Tiplerine Uygulanır?

Dalton Marine Facial - Hangi Cilt Tiplerine Uygulanır?

Dalton Marine Facial - Hydrafacial cilt bakim cihazı ile Cilt Problemleriniz Nihayet Kontrol Altında!

İlk uygulamadan sonra bile ışıltılı ve güzel bir cilt ister misiniz?

Evet bu mümkün! Aqua Facial cilt bakım makinesi, kozmetiğin yeni mucizevi güzellik silahıdır. Çünkü sadece anında sonuç göstermekle kalmıyor, aynı zamanda ciltte kalıcı etki sunuyor. Aqua Facial, kozmetik bakımların ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kozmetikte en yeni sistem olup, diğer klasik cilt bakım yöntemlerinden daha etkilidir.

Peki nasıl?

Oldukça basit bir şekilde, birkaç adımı tek bir uygulamada birleştirir. Non-invaziv tedavi, nazik temizleme, yoğun peeling ve bakım desteğini bir arada sunar. Her cilt tipi için uygundur.

Işıltını Keşfet!

Bu tedaviden sonra kırışıklıklarınız geçmişte kaldı. Tedaviden hemen sonra cilt gözle görülür şekilde dolgunlaşır, pürüzsüzleşir, sıkılaşır ve yorgun cilt ışıltı kazanır.Hem cilt yüzeyinde hem de derinlemesine güçlü etkileri olan AHA ve BHA meyve asitlerinin karışımı kullanılır. İki farklı başlıkla uygulanan bakım DALTON MF 900'ü başarılı kılar. Eşsiz döner başlıkla, aktif solüsyonunu cilde nüfuz etmekle kalmaz aynı zamanda daha etkili sonuçlar için yoğun masajla cilt yüzeyini uyarır.Dalton Aqua Facial tüm cilt tiplerinde ve problemlerinde uygulanır. Güzellik salonları ve kliniklerde rakipsiz sonuçlar elde eder.

Sivilceler, siyah noktalar ve tıkanmış gözenekler mi? Sorun değil!

Cilt problemine özel profesyonel cilt bakım ürünleri vakumlu cilt bakım cihazı ile özel başlıklar ve aparatlar kullanılarak cilt nazikçe ve her şeyden önce acısız bir şekilde tedavi edilir. Profesyonel cilt bakım ürünleri  ile ciltteki yağ birikintileri nazikçe vakumlanarak çıkartılır. Dalton Aqua Facial ayrıca yaşlılık lekeleri ve kızarıklıklar için mucize bir uygulamadır.

DALTON Marine Facial 900 – Her güzellik salonunun olmazsa olmazı!

FARKLI CİLT TİPLERİ VE İHTİYAÇLARI İÇİN ÇÖZÜM - DALTON MF90

  • Kuru cilt
  • Yorgun, solgun ve stresli cilt
  • Hassas kızarıklığa, kuperoza ve rosaya eğilimli cilt
  • Yağlı ve karma cilt
  • Olgun cilt 

Gözle Görülen Sonuç Garantisi!

  • Lekeleri, sivilceleri, güneş hasarını ve hiperpigmentasyonu giderir.
  • Daha fazla elastikiyet ve dayanıklılık kazandırır.
  • İnce çizgileri ve küçük kırışıklıkları azaltır, dengeli ve düzgün bir cilt oluşturur.
  • Gözenekleri sıkılaştırır ve derinlemesine temizlenmiş, sağlıklı bir cilt oluşturur.
  • Cilde doğal bir ışıltı kazandırır.

Temizleme - Peeling - Nemlendirme

Yoğun deniz aktif maddeleri ile kombine edilmiş solüsyonlarla ışıltılı güzel bir cilt.

Cilt Bakımı Ücreti Nedir? Ne Kadar Sürer?

Cilt bakımı fiyatları 850 ₺'den başlamaktadır ve 45 - 60 dakika arasında sürer.

Sonuç Ne Kadar Kalıcı Olur?

Uygulamanın etkisinin kalıcı olabilmesi için bakımdan sonra cilde uygun ürünler ile düzenli ev bakımı tavsiye edilir. Bakımdan sonra birkaç gün peeling yapılmamalıdır. Cildi nemlendiren ve antioksidan etkisi bulunan ürünler kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca güneş kremi kullanmayı unutmayın! Meyve asidi ile yapılan bakımlardan sonra cildi güneş ve mavi ışıktan korumak son derece önemlidir. SPF 50+ içeren güneş kremleri idealdir. Cilt bakımından hemen sonra cildiniz kırmızı ve hafif gergin olabilir. Bu endişe gerektirecek bir durum değil cildiniz kısa bir süre sonra normale dönecektir.

Ne Sıklıkla Bakım Yaptırmalıyım?

Kişisel isteklerinize ve cilt ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, özel günlerden önce anında etkili SOS bakım yaptırabilirsiniz. Kalıcı iyileşmeler elde etmek için kür bakımları yaptırabilirsiniz. Etkili sonuçlar için 14 gün arayla 3-5 bakım kürü ve bu kür bakımlardan sonra cilt durumunu korumak için ayda bir profesyonel kozmetik bakım önerilir.

Aqua Facial Güzellik Trendi Nereden Geldi?

Aqua Facial yöntemi ABD'de Los Angeles'ta ortaya çıktı. 1990'ların sonlarından beri yaşlanma karşıtı Hollywood tedavisi olarak biliniyor ve Hollywood Yıldızlarına uygulanan Aqua Facial bakımının eşsiz etkisine hayran kalınıyordu. 10 yıl sonra trend Avrupa'ya da sıçradı. Klasik Aqua Facial cihazı aslen tıptan gelir. Doktorlar tarafından akne, roza, güneş hasarı ve kırışıklıklar gibi cilt problemlerini tedavi etmek için başarıyla kullanılırdı. 

Cihazlı Cilt Bakımı Neden Özel Ve Etkilidir?

Cihazlı kozmetik uygulamalar aktif bileşenleri cildin daha derin katmanlarına nüfuz ettirmek için yoğun kozmetik bakım ile tıbbın teknik bilgisini birleştirir. Klasik bakımlardan sonuç alınamadığı noktada yenilikçi cihazla yapılan bakımlar devreye girer. Sonuç cerrahi müdahale olmaksızın hızlı, ağrısız ve uzun süreli bir cilt iyileşmesi ve gençleşmesidir. 

Dalton Farkı - İki Farklı Başlık - Benzersiz Uygulama

Döner Başlık

Dönen silikon başlık kimyasal ve mekanik peeling etkisinin yanında benzersiz masaj etkisi de sunar. Vakum ve masaj kombinasyonu sayesinde cilt hem yoğun bir şekilde temizlenir, hem de masajla uyarılır. Bu şekilde aktif bileşenlerin emilimi büyük ölçüde artar ve yüksek kaliteli bileşenler cildin derinliklerine nüfuz eder. Başlık iki farklı boyutta olup cilt bölgelerine göre kullanılabilir. Bu da tüm cilt bölgelerinin ideal şekilde tedavi edilmesini sağlar.

Tornado Başlık 

Tornado başlık Dalton MF900'ün kimyasal peeling uygulayan mükemmel başlığıdır. Kullanışlı prob solüsyonun hassas ve kontrollü bir şekilde uygulanmasını sağlar. Ciltteki kiri ve birikmiş yağın giderilmesini garanti eder. Başlık iki farklı boyutta olup, cilt bölgelerine göre kullanılır. Bu da tüm cilt bölgelerinin ideal şekilde tedavi edilmesini sağlar. 

GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR

  Alın kırışıklığı 4 uygulama

   Güneş lekesi 4 uygulama

Nazolabial 4 seans

Dalton Marine Facial cihazı, cilt bakımı profesyonel olsun isteyenler için başarısı kanıtlanmış bir konsept üzerine oluşturulmuştur. Hydra Facial uygulamasıyla cilde son derece uyumlu olan deniz aktif bileşenleri ile daha başarılı sonuçlar elde edilir.

 1. Adım: Hafif Alfa Hidroksi Asitler (AHA) cildi nemlendirirken ölü cilt hücrelerini temizler. En başından itibaren cilde doğal bir ışıltı sağlarlar. Cildi erken yaşlanmaya ve hiperpigmentasyona (yaşlılıktan ve güneşten oluşan pigment lekeleri) karşı korurlar.

2. Adım: İltihap önleyici Beta Hidroksi Asitler (BHA) sakinleştirici, besleyici etkiye sahiptir. Cildi tahriş etmeden gözenekleri temizler ve siyah nokta oluşumunu önler. Ayrıca cilt yapısını güçlendirir ve cildi dengeler.

3. Adım: Uygulamada son adım bitiş solüsyonuyla tamamlanır. Farklı cilt tiplerine çözüm sunmak için üç farklı solüsyon arasından seçim yapabilirsiniz. Yaşlanma karşıtı bakım solüsyonu, yağlı ve akneli ciltler için özel bir solüsyon veya hassas ciltlere özel solüsyonlardan birini seçebilirsiniz.

 Aqua Facial hangi cilt tiplerine uygulanır?

Cildinizle ilgili bir sorunuz var mı?

Marine Facial'ı portföyünüze dahil etmek mi istiyorsunuz?

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Sorularınız mı var?

Dalton Marine Facial Avantajları:

İltihap önleyici Beta Hidroksi Asitler (BHA) sakinleştirici, besleyici etkiye sahiptir.

Cildi tahriş etmeden gözenekleri temizler ve siyah nokta oluşumunu önler.

Ayrıca cilt yapısını güçlendirir ve cildi dengeler.

Uygulamada son adım bitiş solüsyonuyla tamamlanır. Farklı cilt tiplerine çözüm sunmak için üç farklı solüsyon arasından seçim yapabilirsiniz. Yaşlanma karşıtı bakım solüsyonu, yağlı ve akneli ciltler için özel bir solüsyon veya hassas ciltlere özel solüsyonlardan birini seçebilirsiniz.

Ciltte kullanımının yanı sıra sırttaki lekeler, göğüs arası çizgiler ve el üstündeki yaşlılık lekelerinin tedavisinde de kullanılır. 

Hydra Facial ile her cilt tipine uygulama yapabilirsiniz. Yaşlılık lekeleri veya kızarıklıklarda bile bu bakım cildin durumunu önemli ölçüde iyileştirir.

Bu bakımı denemek ister misiniz? Ya da güzellik merkeziniz / kliniğiniz mi var?

• Her güzellik merkezi ve klinik için uygun

• Dönen başlık ile benzersiz bakım seçeneği

• Cazip fiyat

• Müşteriler arasında popüler, kanıtlanmış teknoloji

• Kısa sürede büyük etki

• Kullanımı kolay ve kendi kendini temizleme özelliği

• Tüm DALTON bakım ürünleri ile kombine edilebilme

•Taşınabilir cihaz

• Çok yönlü destek

• Salon ve kliniklere eğitimli uzmanlar tarafından destek

Daha detaylı bilgi almak mı istiyorsunuz?

İletişim formunu doldurarak ya da +90 0(553) 092 1002 numaralı telefondan bizi arayın. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.