Hyaluronik Asit - Cildim Neden Kuruyor?

Hyaluronik Asit - Cildim Neden Kuruyor?

Hyaluronik Asit- Cildiniz hiçbir kremi kabul etmiyor mu? Cildinizi sürekli nemlendirmek zorunda mı kalıyorsunuz? Kullandığın kremler cildiniz tarafından emilmiyor olabilir!  

Hyaluronik Asit Nedir?

Güzel, dolgun, neme doymuş, diri cilt için olmazsa olmaz bir etken maddedir ve yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinde sıkça kullanılır. Estetik tıpta ise enjeksiyon ile dolgu maddesi olarak kullanılır. Ciltte dolgun, pürüzsüz ve yoğun nemlendirici etkisi ile bilinir. Ayrıca vücudumuzda eklem sıvılarımızda ve kıkırdaklarımızın yapısında da bulunur.

Pürüzsüz bir cilt için nem dengesi, hyaluronik asit ve kolajen sağlamak önemlidir. Genç yaşta cildimiz yeteri miktarda nemi kendi kendine üretir, ancak ilerleyen yaşlarda nem üretimi azalır. Bununla birlikte cilt elastikiyetini kaybeder ve kırışıklıklar belirginleşmeye başlar. Kuruluktan oluşan bu kırışıklıkları hiçbir yan etki oluşturmadan yok eder ve cildi derinlemesine kalıcı olarak nemlendirir.

Küçük Ama Önemli Fark

Yapılarına göre uzun zincirli ve kısa zincirli olmak üzere ikiye ayrılır. Moleküler yapı ne kadar ince ve küçük olursa, aktif bileşenlerin cilt tarafından tanınması ve cildin alt katmanlara girmesi o kadar kolay olur. 

Yüksek Moleküler Hyaluronik Asit

  • Cildin yüzeyine etki eder.
  • Nemlendirici etki sağlar.
  • Kısa sürede etki gösterir.

Düşük Moleküler Hyaluronik Asit

-Cilt tarafından derinlemesine emilir.

-Cildin nem dengesini sağlar.

-Cildi kalıcı bir şeklide nemlendirir.

Hangi Ürünlerde bulunur?

Hyaluronik asit içeren kremler ince çizgileri ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde yok ederek cilde dolgun diri bir görünüm sağlar.

HYALURONIC UREA bakım serisi hyaluron ve üreyi birleştirerek ciltteki nem kaybına karşı koruma sağlar.

Anında etkili yaşlanma karşıtı ürün mü arıyorsunuz? Kuru pullanan cilt için nemlendirici sizin için. İçeriğindeki üre, nem deposu görevi görür ve cildi kurumaya karşı korur.

Pürüzsüzleştirici FACE CARE - Yoğun hyaluron serum içeren Bio Celullose Yaşlanma Karşıtı Maske nemlendirici etkiye sahiptir. Derin kırışıklıkları bile ilk uygulamada azaltır. 

FACE CARE - Sıkılaştırıcı Anti-Aging Göz Pedi göz çevresini tazeler, göz altı torbalarını ve kırışıklıkları azaltır. Aynı zamanda kuruluktan oluşan kırışıklıklarda da etkilidir.

Genç ciltler de erken cilt yaşlanmasına karşı kullanabilir. Hyaluronik asit vücudumuz tarafından üretilse bile, yıllar içinde giderek azalır. Bunun için genç yaşlarda bile bu etken madde içeren özel yaşlanma karşıtı kremler kullanılmalıdır.