Vegan Kozmetik Ürünler - Doğal ve Hayvan Dostu-Vegan cilt bakım markaları son dönemde oldukça yoğun talep görmektedir. Bize de ürün yelpazemizde vegan kozmetik ürünlerimizin olup olmadığı sık sık soruluyor. EVET-hatta size farklı cilt tipleri için çok çeşitli vegan nemlendiriciler ve serumlar sunuyoruz. Vegan kozmetiklerle ilgili sık sorulan soruları sizin için özetledik.

Soru - Cevap

Vegan kozmetikler hakkında en sık sorulan sorular




Vegan kozmetik nedir?

Deniz kozmetiği üreticisi olarak deniz içerikleri elbette vegan kozmetik ürünlerimizin de temelini oluşturuyor. Her şeyden önce, cilt tarafından tanının ve kabul edilen (emilen) deniz mineralleri ve yosunlar en önemli bileşenler arasındadır. Hem vegan, hem de etkileri açısından inanılmaz, çok yönlü ve birçok cilt tipine uygunlar.

 

Hassas ciltler için de vegan ürünleriniz var mı?

Burada da net bir evet! Uyumlu ve doğal bileşenlerin doğru kombinasyonu, özellikle hassas ve intoleransa yatkın ciltler için çok önemlidir. SENSITIVE CARE Serisi vegandır, boya, parfüm, emülgatör, silikon ve geleneksel koruyucu maddeler içermez. Cilt bariyerini güçlendirir ve cildin kendi bağışıklık sistemini yeniden etkinleştirir. Alerjiye yatkın ciltler cilt tipine göre üç farklı krem ​​dokusu ve bir göz kremi arasından  seçim yapabilir. Alerjik hassas ciltler için nemlendirici krem cildi sakinleştirir ve güçlendirir. Bu arada hidrojel göz pedlerimiz de vegan ve parfümsüzdür. İçeriğindeki hyaluronik asit ve pantenol ile ince kırışıklıkları doldurur ve hassas göz bölgesini rahatlatır.

 

Kırışıklıklar için vegan ürünler uygun mudur?

Cildinizde kırışıklıklar başladı mı yoksa cildinizi kırışıklıklara karşı korumak mı istiyorsunuz? BLUE ESSENTIALS yaşlanma öncesi vegan yüz nemlendirici krem, doğal cilt yaşlanmasının nedenlerine karşı koymak için ideal bir başlangıç ürünüdür. Gündüz kremi mavi ışığı ve çevresel stresi cildinizden uzaklaştırırken, gece kremi oksidatif stresi nötralize eder. Vegan göz kremi, yorgun gözlerin daha canlı görünmesini sağlar ve göz altındaki koyu halkaları ve torbaları azaltır. PHYTO OLIO DI OLIVA Serisi de hayvansal içeriklerden tamamen uzak yalnızca bitki bazlı zeytinyağı kremi ve vegan içeriklere dayanır. Besleyici yaşlanma karşıtı doğal nemlendirici krem olgun cildi nemlendirir, kırışıklıkları yumuşatır ve cilt elastikiyetini artırır.

 

Vegan ampulleriniz var mı? 

Ampuller cilt bakımının etkisini arttırmanın harika bir yoludur. Cilt tipi fark etmeksizin cilt bakım rutinine kolayca entegre edilebilirler. SKINFOOD Ampulleri, çeşitli cilt ihtiyaçlarını karşılamak için yosun gücünden yararlanır: Kan dolaşımını hızlandırır, hücre yenilenmesini tetikler, cildi nemlendirir, iltihabı önler, erken cilt yaşlanmasına karşı önleyici bir etkiye sahiptir. Cildi oksidatif strese karşı korur.

 

Vegan ürün demek, hayvanlarda test yapılmadığı anlamına mı geliyor?

Hayvanlar üzerinde test yapılan veya yapılmayan kozmetiklerle ilgili her zaman sorular alıyoruz. Bizim için, kozmetiklerin vegan veya vegan olmamasına bakılmaksızın hayvanlar üzerinde test yapmadığımızı söylemeye gerek bile yok. İçerikleri seçerken hayvansal olmayan alternatifleri kullanmak bizim için özellikle önemlidir. Felsefe ve değerler sayfamızdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.